Romana     English

Topul Judetean al Firmelor Brasov 2005
Mesajul organizatorilor
Metodologia de realizare a topului
Lista firmelor premiateTopul Judetean al Firmelor Brasov 2006
Topul Judetean al Firmelor Brasov 2007
Topul Judetean al Firmelor Brasov 2008
Topul Judetean al Firmelor Brasov 2009
Topul Judetean al Firmelor Brasov 2010
Topul Judetean al Firmelor Brasov 2011
Topul Judetean al Firmelor Brasov 2012


 
 

"Camera de Comert si Industrie Brasov are onoarea de a organiza a 13-a editie a celui mai important eveniment de afaceri local - Topul National al Firmelor faza judeteana, editia 2005. Acesta constituie unul din cele mai eficiente mijloace de promovare la nivel national si international a firmelor brasovene cu rezultate economice deosebite.

Misiunea Camerei, ca parte integranta a comunitatii brasovene, este de a fi principalul promotor al dezvoltarii economice locale, regionale si nationale, urmarind sa devina un pol partenerial - consultativ, prin furnizarea de servicii specializate si profesionale, actualilor si viitorilor comercianti, într-o maniera competenta, echitabila si eficienta.

Impreuna cu echipa pe care o conduc, ne-am propus sa redefinim rolul CCI Brasov la nivelul comunitatii de afaceri, sa o transformam în institutia cea mai reprezentativa pentru mediul de afaceri brasovean si pentru investitorii straini în zona.

Dorim sa transformam Brasovul în cea mai atragatoare locatie pentru investitii straine si sa aducem cat mai multe fonduri europene în regiune. În acest scop, Camera de Comert si Industrie Brasov se va implica în organizarea celor mai importante evenimente de afaceri, targuri, expozitii si conferinte din zona. Dintre acestea, Topul Judetean al Fimelor este si va ramane fara îndoiala locul de întalnire pentru cele mai prestigioase firme din judetul Brasov.

In cativa ani, fata economiei locale se va transforma complet, iar Camera de Comert si Industrie Brasov va avea o contributie decisiva la aceasta realizare!"

Nicolae Tucunel
Presedintele Camerei de Comert si Industrie Brasov


"Topul firmelor, editia a 13-a, a devenit, în acest an, fara nicio îndoiala cel mai important eveniment de afaceri local. Aceasta competitie în afaceri a castigat, de la an la an, faima si prestigiu la nivel local si national.

Organizat de Camera de Comert si Industrie Brasov, institutie preocupata în permanenta de sprijinirea si reprezentarea firmelor din judet, acest Top constituie un mijloc eficient de a promova activ firmele locale care au obtinut în fiecare an foarte bune rezultate economice.

Ca în fiecare an, metodologia care a stat la baza clasificarii firmelor este unica, bazandu-se pe rezultatele financiare oficiale ale fiecarei firme pe anul 2005, inregistrate la Directia Generala a Finantelor si D.G.A.M.C Bucuresti.

Criteriile de grupare au fost stabilite in functie de domeniile de activitate si marimea firmei. Indicatorii de eficienta au luat in considerare cifra de afaceri, profitul din exploatare, rata profitului curent, eficienta utilizarii resurselor umane, efortul de dezvoltare, eficienta utilizarii capitalului angajat.

La intocmirea clasamentului din acest an au participat 20.372 de societati comerciale, societati cooperative/ organizatii cooperative si regii autonome, dintre care, dupa aplicarea criteriilor eliminatorii, au fost selectionate conform metodologiei, 2.586 de firme, 484 dintre acestea fiind clasate in top. Toate firmele incluse în Topul Firmelor vor participa si la Topul National al Firmelor.

Dorim sa-i felicitam pe toti castigatorii nostrii si sa le uram noroc în Topul National al Firmelor!"

Adriana Ispas
Director General al Camerei de Comert si Industrie Brasov


 © 2021 - Camera de Comert si Industrie Brasov