Romana     English

Topul Judetean al Firmelor Brasov 2006
Mesajul organizatorilor
Metodologia de realizare a topului
Lista firmelor premiateTopul Judetean al Firmelor Brasov 2005
Topul Judetean al Firmelor Brasov 2007
Topul Judetean al Firmelor Brasov 2008
Topul Judetean al Firmelor Brasov 2009
Topul Judetean al Firmelor Brasov 2010
Topul Judetean al Firmelor Brasov 2011
Topul Judetean al Firmelor Brasov 2012


 
 

"Camera de Comert si Industrie Brasov are onoarea si placerea de a organiza a XIV-a editie a celui mai important eveniment de afaceri local - Topul National al Firmelor faza judeteana, editia 2006. Acesta constituie unul din cele mai eficiente mijloace de promovare la nivel national si international a firmelor brasovene cu rezultate economice deosebite.

Misiunea Camerei, ca parte integranta a comunitatii brasovene, este de a fi principalul promotor al dezvoltarii economice locale, regionale si nationale, urmarind sa devina un pol partenerial - consultativ, prin furnizarea de servicii specializate si profesionale, actualilor si viitorilor comercianti, într-o maniera competenta, echitabila si eficienta.

Odata cu 1 ianuarie 2007 România a devenit stat membru al Uniunii Europene. Camera de Comert si Industrie Brasov, ca structura reprezentativa a comunitatii de afaceri, este constienta de avantajele si provocarile aderarii României la U.E. asupra mediului de afaceri si de eforturile pe care institutiile statului, operatorii economici si societatea civila trebuie sa le faca si în continuare, pentru a se integra în structurile si mecanismele Pietei Interne Unice Europene.

Împreuna cu echipa pe care o conduc, ne-am propus sa dezvoltam rolul CCI Brasov la nivelul comunitatii de afaceri, astfel încât aceasta sa fie si în continuare institutia cea mai reprezentativa pentru mediul de afaceri brasovean si pentru investitorii straini în zona.

Dorim sa transformam Brasovul în cea mai atragatoare locatie pentru investitii straine si sa aducem cât mai multe fonduri europene în regiune. În acest scop, Camera de Comert si Industrie Brasov se va implica si în organizarea celor mai importante evenimente de afaceri si manifestari comerciale din zona. Dintre acestea, Topul Judetean al Fimelor este si va ramâne, fara îndoiala, locul de întâlnire pentru cele mai prestigioase firme din judetul Brasov.

În câtiva ani, fata economiei locale se va transforma complet, iar Camera de Comert si Industrie Brasov va avea o contributie decisiva la aceasta realizare!"

Nicolae Tucunel
Presedintele Camerei de Comert si Industrie Brasov


"Topul judetean al firmelor, editia a XIV-a, a devenit, în acest an, fara nicio îndoiala cel mai important eveniment de afaceri local. Aceasta competitie în afaceri a câstigat, de la an la an, notorietate si prestigiu la nivel local si national.

Organizat de Camera de Comert si Industrie Brasov, institutie preocupata în permanenta de sprijinirea si reprezentarea firmelor din judet, în colaborare cu Camera de Comert si Industrie a României si celelalte Camere teritoriale, acest Top constituie un mijloc eficient de a promova activ firmele locale, care au obtinut în fiecare an foarte bune rezultate economice.

Ca în fiecare an, metodologia care a stat la baza clasificarii firmelor este unica pe tara, bazându-se pe rezultatele financiare oficiale ale fiecarei firme pe anul 2006, înregistrate la Directia Generala a Finantelor Puplice Brasov si D.G.A.M.C Bucuresti. Elementele de noutate ale metodologiei de anul acesta constau în faptul ca a intrat în competitie o categorie noua, aceea a institutelor de cercetare, si ca ponderea cifrei de afaceri în punctajul total a crescut fata de ultimii ani.

Criteriile de grupare au fost stabilite în functie de domeniile de activitate si marimea firmei. Indicatorii de eficienta au luat în considerare cifra de afaceri, profitul din exploatare, rata profitului curent, eficienta utilizarii resurselor umane, efortul de dezvoltare, eficienta utilizarii capitalului angajat.

La întocmirea clasamentului din acest an au participat 21429 de societati comerciale, societati cooperative/ organizatii cooperative, institute de cercetare si regii autonome, dintre care, dupa aplicarea criteriilor eliminatorii, au fost selectionate conform metodologiei ,2967 de firme, 495 dintre acestea fiind clasate în top. Toate firmele incluse în Topul Judetean al Firmelor vor participa si la Topul National al Firmelor."

Adriana Ispas
Director General al Camerei de Comert si Industrie BrasovDorim sa-i felicitam pe toti câstigatorii nostri,
sa le uram succes în derularea activitatii
si noroc în Topul National al Firmelor!

 © 2021 - Camera de Comert si Industrie Brasov