Romana     English

Topul Judetean al Firmelor Brasov 2007
Mesajul organizatorilor
Metodologia de realizare a topului
Lista firmelor premiateTopul Judetean al Firmelor Brasov 2005
Topul Judetean al Firmelor Brasov 2006
Topul Judetean al Firmelor Brasov 2008
Topul Judetean al Firmelor Brasov 2009
Topul Judetean al Firmelor Brasov 2010
Topul Judetean al Firmelor Brasov 2011
Topul Judetean al Firmelor Brasov 2012


 
 


Camera de Comert si Industrie Brasov are misiunea si onoarea de a organiza editia a XV-a a Topului National al Firmelor - faza judeteana, cel mai important eveniment de afaceri local. Manifestarea ne ofera ocazia de a evidentia rezultatele economice obtinute de firmele brasovene in anul 2007 si de a recunoaste meritele celor cu performante deosebite.

Datele economice pe baza carora a fost realizat topul reliefeaza cresterea inregistrata de economia locala in ultimul an, ca urmare a efortului depus de agentii economici de a dovedi ca pot fi jucatori importanti in contextul Pietei Unice Europene.

Camera de Comert si Industrie Brasov in calitatea sa de principal promotor al mediului de afaceri local, va sprijini in continuare firmele din judetul Brasov pentru a face fata cu succes acestei provocari, prin informatii si manifestari comerciale, programe specializate de instruire si prin facilitarea accesului firmelor la fondurile structurale europene.

Prin efortul echipei pe care o conduc, am reusit sa facem auzita vocea Camerei de Comert si Industrie Brasov atāt la nivel national cāt si international. Mesajele noastre au fost transmise atāt Camerei de Comert si Industrie a Romāniei cāt si institutiilor guvernamentale si au avut ca rezultat adoptarea unor masuri benefice pentru dezvoltarea afacerilor. Pe plan extern am avut numeroase contacte cu firme si organizatii interesate de a stabili colaborari cu parteneri de afaceri din Brasov.

Brasovul este deja una din cele mai atractive locatii pentru investitii si vom promova in continuare mediul de afaceri local pentru ca zona noastra sa devina un model european de dezvoltare.

In numele Colegiului de Conducere al Camerei de Comert si Industrie Brasov adresam felicitari firmelor premiate in Topul National al Firmelor faza judeteana editia 2007, ca recunoastere si apreciere publica a rezultatelor obtinute si le dorim noi succese in activitatea viitoare.

Nicolae Tucunel
Presedintele Camerei de Comert si Industrie BrasovTopul judetean al firmelor, editia a XV-a, a devenit, an de an, fara nicio indoiala, cel mai important eveniment de afaceri local. Aceasta competitie in afaceri a castigat notorietate si prestigiu la nivel local si national.

Organizat de Camera de Comert si Industrie Brasov, institutie preocupata in permanenta de sprijinirea si reprezentarea firmelor din judet, in colaborare cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei si celelalte Camere teritoriale, acest Top constituie un mijloc eficient de a promova activ firmele locale, care au obtinut in fiecare an foarte bune rezultate economice.

Ca in fiecare an, metodologia care a stat la baza clasificarii firmelor este unica pe tara, bazandu-se pe rezultatele financiare oficiale ale fiecarei firme pe anul 2007, inregistrate la Directia Generala a Finantelor Publice Brasov si Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili Bucuresti.

Criteriile de grupare au fost stabilite in functie de domeniile de activitate si marimea firmei. Indicatorii de eficienta au luat in considerare cifra de afaceri, profitul din exploatare, rata profitului curent, eficienta utilizarii resurselor umane, efortul de dezvoltare, eficienta utilizarii capitalului angajat.

Datele de identificare ale firmelor provin de la Registrul Comertului, domeniul de activitate din bilanturile acestora, iar actualizarea lor s-a facut in baza declaratiilor comerciantilor

La intocmirea clasamentului din acest an au participat 23.462 de societati comerciale, societati cooperative/ organizatii cooperative, institute de cercetare si regii autonome, dintre care, dupa aplicarea criteriilor eliminatorii, au fost selectionate, conform metodologiei, 8488 de firme, 525 dintre acestea fiind clasate in top. Toate firmele incluse in Topul Judetean al Firmelor vor participa si la Topul National al Firmelor.

Adriana Ispas
Director General al Camerei de Comert si Industrie BrasovIi felicitam pe toti laureatii nostri, le dorim sa aiba
o dezvoltare continua a activitatii
si succes in Topul National al Firmelor!

 © 2021 - Camera de Comert si Industrie Brasov