Romana     English

Topul Judetean al Firmelor Brasov 2008
Mesajul organizatorilor
Metodologia de realizare a topului
Lista firmelor premiateTopul Judetean al Firmelor Brasov 2005
Topul Judetean al Firmelor Brasov 2006
Topul Judetean al Firmelor Brasov 2007
Topul Judetean al Firmelor Brasov 2009
Topul Judetean al Firmelor Brasov 2010
Topul Judetean al Firmelor Brasov 2011
Topul Judetean al Firmelor Brasov 2012


 
 


Camera de Comert si Industrie Brasov are deosebita placere si onoare de a organiza a XVI-a editie a Topului National al. Firmelor - faza judeteana, cel mai important eveniment de afaceri pe plan local. Acest eveniment reprezinta o modalitate prin care este recunoscut efortul depus de firmele brasovene īn anul precedent si sunt rasplatite cele care au obtinut rezultate deosebite.

Misiunea organizatiei noastre, ca parte integranta a mediului de afaceri din judetul Brasov este aceea de a fi principalul promotor al dezvoltarii economice locale, prin furnizarea de informatii si servicii specializate actualilor si viitorilor īntreprinzatori.

Anul 2008 a fost marcat de debutul unei crize economice fara precedent. Constientizānd impactul acesteia si miza, CCI Brasov a īncercat sa reduca efectele negative asupra companiilor brasovene, īn special asupra celor mai vulnerabile - IMM-urile. Provocarile cu care ne-am confruntat īn ultimul an sunt un motiv īn plus sa mergem cu toata forta īnainte si sa facem din Brasov un mediu de afaceri prosper. Firmele brasovene pot fi sigure ca beneficiaza din partea noastra de tot sprijinul de care au nevoie pentru a-si duce la capat proiectele.

Īn numele Colegiului de Conducere al Camerei de Comert si Industrie Brasov, adresez felicitari tuturor laureatilor Topului National al Firmelor 2008 - faza judeteana, editia a XVI-a si le urez sa obtina rezultate la fel de bune si la urmatoarele editii.

Nicolae Tucunel
Presedintele Camerei de Comert si Industrie Brasov


Topul National al firmelor, ajuns la cea de-a XVI-a editie anul acesta, este cu siguranta locul de īntālnire al celor mai prestigioase firme din Brasov. Aceasta maifestare se bucura de un real succes atāt la nivel local, cāt si la nivel national.

Organizat de Camera de Comert si Industrie Brasov, īn colaborare cu Camera de Comert si Industrie a Romāniei si celelalte Camere teritoriale, acest top reprezinta o modalitate eficienta de promovare a firmelor locale, care s-au bucurat īn fiecare an de performante deosebite.

Ca īn fiecare an, metodologia care a stat la baza clasificarii firmelor, are la baza rezultatele financiare ale fiecarei firme pe anul 2008, īnregistrate la Directia Generala a Finantelor Publice Brasov si Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili Bucuresti.

Criteriile de grupare au fost stabilite īn functie de domeniile de activitate si marimea firmei. Indicatorii de eficienta au luat īn considerare cifra de afaceri, profitul din exploatare, rata profitului curent, eficienta utilizarii resurselor umane, efortul de dezvoltare, eficienta utilizarii capitalului angajat.

Datele de identificare ale firmelor provin de la Registrul Comertului, domeniul de activitate din bilanturile acestora, iar actualizarea lor s-a facut pe baza declaratiilor comerciantilor.

Adriana Ispas
Director General al Camerei de Comert si Industrie BrasovDorim sa-i felicitam pe toti cāstigatorii nostrii.
si sa le uram mult succes īn continuare !

 © 2021 - Camera de Comert si Industrie Brasov