Romana     English

Topul Judetean al Firmelor Brasov 2009
Mesajul organizatorilor
Metodologia de realizare a topului
Lista firmelor premiateTopul Judetean al Firmelor Brasov 2005
Topul Judetean al Firmelor Brasov 2006
Topul Judetean al Firmelor Brasov 2007
Topul Judetean al Firmelor Brasov 2008
Topul Judetean al Firmelor Brasov 2010
Topul Judetean al Firmelor Brasov 2011
Topul Judetean al Firmelor Brasov 2012


 
 


Camera de Comert si Indusrie Brasov organizeaza anul acesta a XVII-a editie a Topului National al Firmelor - o competitie anuala de referinta, un eveniment de prestigiu al comunitatii de afaceri din judet.

Topul Judetean scoate in evidenta firmele brasovene care au investit in performanta, abordand un management modern axat pe utilizarea eficienta a resurselor umane, financiare si materiale.

Clasamentul firmelor este intocmit pe baza rezultatelor obtinute de firmele brasovene in cursul anului 2009, un an in care desi activitatea agentilor economici a fost afectata de criza economico-financiara, sunt de remarcat si apreciat intreprinzatorii care au reusit sa continue sa dezvolte afaceri profitabile, sa genereze locuri de munca si venituri la bugetul de stat.

Editia 2010 a Topului Judetean al Firmelor din Judetul Brasov, este o editie care poarta incarcatura unei traditii valoroase, Brasovul implinind 775 de ani de la prima atestare documentara iar Camera de Comert si Industrie Brasov 160 de ani de la infiintare si 20 de ani de la reinceperea activitatii in anul 1990.

In numele Colegiului de Conducere al Camerei de Comert si Industrie Brasov adresez felicitari tuturor laureatilor si le dorim sa ramana pe mai departe in avangarda competitiei.

Nicolae Tucunel
Presedintele Camerei de Comert si Industrie BrasovTopul judetean al firmelor, editia a XVII-a, a devenit, an de an, fara nicio indoiala, cel mai important eveniment de afaceri local. Aceasta competitie in afaceri a castigat notorietate si prestigiu la nivel local si national.

Organizat de Camera de Comert si Industrie Brasov, institutie preocupata in permanenta de sprijinirea si reprezentarea firmelor din judet, in colaborare cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei si celelalte Camere teritoriale, acest Top constituie un mijloc eficient de a promova activ firmele locale, care au obtinut in fiecare an foarte bune rezultate economice.

Ca in fiecare an, metodologia care a stat la baza clasificarii firmelor este unica pe tara, bazandu-se pe rezultatele financiare oficiale ale fiecarei firme pe anul 2009, inregistrate la Oficiul National al Registrului Comertului si Ministerul Finantelor Publice.

Criteriile de grupare au fost stabilite in functie de domeniile de activitate si marimea firmei. Indicatorii de eficienta au luat in considerare cifra de afaceri neta, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienta utilizarii resurselor umane, eficienta utilizarii capitalului angajat.

Datele de identificare ale firmelor provin de la Registrul Comertului, domeniul de activitate din bilanturile acestora, iar actualizarea lor s-a facut in baza declaratiilor comerciantilor

La intocmirea clasamentului din acest an au participat 23034 de societati comerciale, dintre care, dupa aplicarea criteriilor eliminatorii, au fost selectionate, conform metodologiei, 5134 de firme, 650 dintre acestea fiind clasate in top. Toate intreprinderile incluse in Topul Judetean al Firmelor vor participa si la Topul National al Firmelor.

Ii felicitam pe toti laureatii nostri, le dorim sa aiba o dezvoltare continua a activitatii si succes in Topul National al Firmelor!

Adriana Ispas
Director General al Camerei de Comert si Industrie BrasovIi felicitam pe toti laureatii nostri, le dorim sa aiba
o dezvoltare continua a activitatii
si succes in Topul National al Firmelor !

 © 2021 - Camera de Comert si Industrie Brasov