Romana     English

Topul Judetean al Firmelor Brasov 2011
Mesajul organizatorilor
Metodologia de realizare a topului
Lista firmelor premiateTopul Judetean al Firmelor Brasov 2005
Topul Judetean al Firmelor Brasov 2006
Topul Judetean al Firmelor Brasov 2007
Topul Judetean al Firmelor Brasov 2008
Topul Judetean al Firmelor Brasov 2009
Topul Judetean al Firmelor Brasov 2010
Topul Judetean al Firmelor Brasov 2012


 
 


Camera de Comert si Industrie Brasov organizeaza anul acesta a XIX-a editie a Topului Firmelor din Judetul Brasov, o competitie de marca a societatilor comerciale brasovene, care au obtinut cele mai bune rezultate economico-financiare in anul 2011.

In cadrul acestui eveniment special, de amploare si rezonanta in mediul economic si social al judetului, sunt premiate firmele care s-au remarcat prin performanta si excelenta in afaceri.

Din firmele laureate, 96% sunt intreprinderi mici si mijlocii. Industria se situeaza pe primul loc cu 34 % dintre premianti, urmata de servicii cu 28 %, comert 21%, constructii 7%, cercetare – dezvoltare 6% si agricultura 4%.

Dintre firmele laureate, 248 sunt membre ale Camerei de Comert si Industrie Brasov.

Topul Firmelor din Judetul Brasov reprezinta atat un barometru al starii economiei locale din ultimul an, cat si un prilej de intalnire pentru oamenii de afaceri brasoveni. Este un context prielnic de a schimba idei, de a crea noi parteneriate si de a sonda noi oportunitati in dezvoltarea antreprenoriatului.

Doresc ca atat evenimentul, cat si catalogul, care este o carte de vizita a mediului de afaceri local, sa fie o oportunitate si o sursa pretioasa de informare pentru toti cei interesati si implicati in dezvoltarea afacerilor din judetul Brasov.

In numele Colegiului de Conducere al Camerei de Comert si Industrie Brasov, adresez felicitari firmelor laureate exprimandu-mi convingerea ca vor obtine performante cel putin la fel de bune si in anii urmatori.

Nicolae Tucunel
Presedintele Camerei de Comert si Industrie BrasovCamera de Comert si Industrie Brasov organizeaza in 15 Noiembrie 2012 cea de-a XIX-a editie a Topului Judetean al Firmelor, ocazie cu care sunt evidentiate societatile comerciale care au obtinut in anul 2011 rezultate deosebite in afaceri. Sunt premiate firmele care si-au respectat angajamentul la performanta in domeniul lor de activitate, depasind dificultatile crizei economice.

Sursele de informatii utilizate au fost: rezultatele financiare ale societatilor comerciale pentru anul 2011 furnizate de Ministerul Finantelor Publice, bazele de date ale Oficiului National al Registrului Comertului, precum si informatiile despre firme rezultate din activitatea Camerei.

Conform metodologiei unice pe tara, au fost admise in Topul Judetean entitatile care au avut profit din exploatare pozitiv si au avut o cifra de afaceri de minimum 100.000 de lei, in cazul microintreprinderilor si minimum 250.000 de lei, in cazul celorlalte firme. Nu au fost admise firmele al caror cuantum format din suma datoriilor la bugetul asigurarilor sociale si bugetul statului si impozitele si taxele neplatite la bugetele locale depaseste cuantumul creantelor la bugetul asigurarilor sociale si bugetul statului, nici societatile pentru care valoarea a cel putin un indicator calculat este negativa.

Topul este structurat pe sase domenii de activitate, impartite in 188 de grupe, in functie de codul CAEN: cercetare-dezvoltare si high-tech; industrie; agricultura si piscicultura; constructii; servicii si comert. Un alt element de care s-a tinut seama a fost marimea societatilor comerciale.

Pentru Camera de Comert si Industrie Brasov este o reala mandrie sa putem aduce in atentia mediului de afaceri local si national performantele de exceptie ale firmelor brasovene laureate.

Adresam premiantilor cele mai sincere urari de sanatate si prosperitate, putere de munca si noi succese in activitatea viitoare.

Adriana Ispas
Director General al Camerei de Comert si Industrie Brasov

 © 2021 - Camera de Comert si Industrie Brasov